Hagymás rostélyos készítése

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A hagymás rostélyos egy finom magyaros étel, amely főételnek kiválóan alkalmas, és számtalan variációban elkészíthető.

Hozzávalók: 1 kg rostélyos, bors, só, 2 fej hagyma, olaj.

A rostélyos szeleteket hártyáitól megtisztítjuk, az izmokat és a széleit átvagdossuk, és húsverővel vékonyra kiverjük. Törött borssal meghintjük, leöntjük olajjal és félóráig állni hagyjuk.

 

Serpenyőben, forró zsíron vékony karikákra vágott hagymát megpirítunk szép pirosra (személyenként 3 dkg-ot), majd szűrőlapáttal kiszedjük, és meleg helyre tesszük. Ugyanebben a zsírban erős tűznél hirtelen.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Bögrés sütemény: Raffaello

Gyorsan és hamar elkészíthető ez a finom kókuszos bögrés sütemény. Hozzávalók: 1 bögre kókuszreszelék, 25 dkg

vaj,

másfél bögre tejpor, másfél bögre cukor, 1 dl víz.

Bővebben...

Narancslekváros muffin

Hozzávalók 12 darabhoz: 10 dkg

vaj,

, 17,5 dkg kukoricadara, 7,5 dkg cukor, 15 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 1 db tojás, 2,5 dl tej, 12,5 dkg narancslekvár,

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*