Hagymás rostélyos készítése

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A hagymás rostélyos egy finom magyaros étel, amely főételnek kiválóan alkalmas, és számtalan variációban elkészíthető.

Hozzávalók: 1 kg rostélyos, bors, só, 2 fej hagyma, olaj.

A rostélyos szeleteket hártyáitól megtisztítjuk, az izmokat és a széleit átvagdossuk, és húsverővel vékonyra kiverjük. Törött borssal meghintjük, leöntjük olajjal és félóráig állni hagyjuk.

 

Serpenyőben, forró zsíron vékony karikákra vágott hagymát megpirítunk szép pirosra (személyenként 3 dkg-ot), majd szűrőlapáttal kiszedjük, és meleg helyre tesszük. Ugyanebben a zsírban erős tűznél hirtelen.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Barackos túrós szelet

Hozzávalók : 50 dkg liszt, 20 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 csomag sütőpor, 20 dkg margarin, 1 egész tojás, 2 tojássárgája, 2 dl tejföl. Bővebben...

Magyaros muffin.

Egy igazán különleges muffin receptet mutatunk önnek, amely finom magyaros ízekkel tölti meg az egyszerűen és gyorsan elkészíthető muffint, vacsorára, és ebédre is kiváló. Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*