Dunaszekcsői pontyhalászlé metélttésztával

Felhasználó értékelés

Hozzávalók: 1,5 kg ponty, 2 fej közepes vöröshagyma, só, csöves édes és erős paprika ízlés szerint, 4 evőkanál törött édes és csípős paprika vegyesen.

Bővebben...

Szegedi halászlé recept

Felhasználó értékelés

A szegedi halászlé az egyik legismertebb halászlé recept, amely nyáron akár egy kerti parti alkalmával elkészíthető.

Bővebben...

Korhely halászlé recept

Felhasználó értékelés

Hozzávalók: 1.5 kg ponty, 20 dkg vöröshagyma, késhegynyi pirospaprika, só, törött bors, 4 babérlevél, tejföl, 2 karika citrom, citromlé.

Bővebben...

Bajai halászlé

Felhasználó értékelés

A bajai halászlé arról híres, hogy tálaláskor hosszú metéltet kínálnak hozzá, és egy kevés csípős paprikával is megbolondítják.

Bővebben...

Így készül a dunai halászlé

Felhasználó értékelés

A halászlé az egyik leghíresebb magyar ételünk, amelynek számtalan változata van. Mi most a dunai halászlé receptjeit mutatjuk be.

Bővebben...

Tiszai boros halászlé

Felhasználó értékelés

Egy különleges borral készült halászlé receptet mutatunk be, amely a Tisza vidékéről származik, és kb. 80-90 perc alatt elkészíthető.

Bővebben...

Gombár füstölt szalonnás pecsenye

Nincs ötlete mit főzzön hétvégére a családnak? íme egy finom magyaros recept, amely kiadós és gyorsan elkészíthető.

Bővebben...

Chilis kukoricás mexikói ragú

Bővebben...

Süssünk levendulás kenyeret!

Hozzávalók: 20 dkg rozsliszt, 15 dkg kukoricaliszt, 10 dkg finomliszt, 2 kiskanál só, 1 evőkanál cukor, kevés őrölt bors,

Bővebben...

Chili con carne recept

Bővebben...

Frissen sült rostélyos sült burgonyával és csípős paradicsomos mártással

Aki szereti a csípős pikáns húsos recepteket, próbája ki ezt a remek sült rostélyost, burgonyával és csípős mártással.

Bővebben...

Orsolya kakaós süteménye

Hozzávalók : * 1 darab tojás * 20 dkg kristálycukor * 25 dkg liszt * 7 dkg Rama sütőmargarin * 3 dl tej * 6 dkg kakaópor * 1 csomag sütőpor * 1 darab citrom * 1 tk fahéj .

Bővebben...

Sonkás gombás batyu

Hozzávalók: 20 dkg liszt, 12 dkg margarin, 3 dkg élesztő, kb. 0,5 l tej, 1 mokkáskanálnyi cukor, 1 tojás, 10 dkg gomba vagy 10 dkg gépsonka, kevés petrezselyem.

Bővebben...

Gombás kukoricás húsos tál

Bővebben...

Chilis rakott rizs

Bővebben...

Sűrű gazpacho recept

Bővebben...

Vaníliás csokoládés aprósütemény

Hozzávalók: 30 dkg liszt, 1 teáskanál szódabikarbóna, 22.5 dkg lágy

vaj,

15 dkg barna cukor, 5 dkg kristálycukor, 10 dkg vanília pudingpor (nem főzős), 2 tojás, 1 teáskanál vanília eszencia, 20 dkg apró kockákra (borsószem nagyságúra) vágott ét- vagy tejcsokoládé, ízlés szerint 10-12 dkg apróra vágott dió.

Bővebben...

Részeges muffin

Csak felnőttek részére ajánljuk ezt a finom muffin receptet amelybe almapálinka lett belekeverve.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

Fehérboros rakott padlizsán!

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg padlizsán, 50 dkg paradicsom, 20 dkg darált sertés- vagy marhahús, 10 dkg margarin, 3 evőkanál liszt, 3 dl tej, 8 dkg reszelt sajt, 1 fej hagyma, 3 evőkanál olaj, 1 dl száraz fehérbor, 3 evőkanál zsemlemorzsa, só, bors.

Bővebben...

Húsos rakott karalábé

Hozzávalók: 1,3 kg karalábé, 500 sertéshús, 150 g rizs, 100 g füstölt szalonna, 8 dl tejföl, 100 g sajt.

Bakonyi gombás csirke

Hozzávalók 4 személy: 2 nagy csirkemell csonttal együtt, 4 evőkanál olaj, 1 közepes vöröshagyma, 2 teáskanál pirospaprika, Bővebben...