9 remek gofri recept variáció

Felhasználó értékelés

A gofri hazánkban is egyre népszerűbb tészta, amely reggelire, vagy akár vacsorára is elkészíthető! Íme, 9 remek gofri recept variáció!

Bővebben...

Élesztős gofri recept

Felhasználó értékelés

Íme, egy gofri recept, amelyik finom joghurttal és egy kevés élesztővel van gazdagítva, majd tetszés szerint lehet tölteni!

Bővebben...

Gofri recept

Felhasználó értékelés

Íme, egy pillanatok alatt elkészíthető finom gofri recept, amely reggelire bármilyen töltelékkel elkészíthető.

Bővebben...

Egyszerű gofri recept!

Felhasználó értékelés

A gofri kiváló édesség, de akár reggelire is könnyedén elkészíthető, és számtalan variációban ízesíthető!

Bővebben...

Vörösboros tejszínes cseresznyeleves

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg cseresznye (vagy meggy), 1/2 citrom leve, ízlés szerint kristálycukor, 1 és 1/2 dl száraz vörösbor, 1 és 1/2 dl tejszín,

Bővebben...

Gombával töltött jérce vörösboros aszalt szilvával!

Hozzávalók: 1 jérce, 20 dkg finommetélt, kb. másfél dl tejföl, 2 tojás, 10 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 1 csomó petrezselyemzöld, kb. 10 dkg zsír, 40 dkg franciasaláta, 1 nagy üveg aszalt szilva vörös borban, só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, majoranna ízlés szerint.

Bővebben...

Egészben tartósított nyers paradicsom

Hozzávalók: 1 kg paradicsom (piros vagy zöld), 3 dl borecet, 8 dkg cukor, 6 gerezd fokhagyma, 3 babérlevél, 1 csomagnyi tartósító, 5-6 mustármag, só.

Bővebben...

Pirított pulykamell gombával

Hozzávalók, 60dk pulykamellfilé,10dk füstölt szalonna,60dk burgonya,15dk csiperkegomba,2db piros színű paprika,2 szál zöldhagyma,1 csokor petrezselyem, só, őrölt bors,4dl olaj a sütéshez.

 

Bővebben...

Bolgár gyuvecs készítése

Bolgár gyuvecs hozzávalók 4 személyre: 40 dkg marha vagy sertéscomb, 1 kis padlizsán, 15 dkg zöldhüvelyű bab, 2 zöldpaprika, 4 paradicsom, 15 dkg konzerv fehér bab, 2 nagyobb burgonya, 1 szál sárgarépa, 10 dkg rizs, 2 tojás, 2 dl joghurt, olaj, só, pirospaprika.

Bővebben...

Tonhalszeletek padlizsánnal sütve

Hozzávalók: 8 szelet tonhal, 1 fej vöröshagyma, 3 kanál olaj, 2 zöldpaprika, 3 paradicsom, 25 dkg zöldbab, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomó zöldpetrezselyem, só, törött bors, 1 padlizsán, 1 citrom.

Bővebben...

Bácskai rizses hús recept

Hozzávalók: 60 dkg sertéslapocka, 10 dkg zsír, 1 fej hagyma, 1 kanál pirospaprika, 20 dkg lecsó (idényben 3-4 zöldpaprika és paradicsom), 25 dkg rizs, só.

Bővebben...

Ünnepi sertéskaraj narancsmártásban

Hozzávalók : 4 szelet sertéskaraj,2db narancs,3db újhagyma,1 evőkanál vaj,1 evőkanál olaj,1,25dl húsleves alaplé,2 evőkanál ketchup,só, bors.

Bővebben...

Részeges csülökrecept!

Aki szereti a jó magyaros konyha ízeit, próbálja ki ezt a finom csülkös receptet, amely finom fehérborral készült.

Bővebben...

Aszalt szilvás csirkemell

 
Hozzávalók: 2 szép csirkemell, 20 szem vörösborban főtt aszalt szilva, 1 db tojás, 3-4 evőkanál liszt, 1 dl tej, 2 szem összetört szegfűszeg, 1 evőkanál sós mogyoró (vagy mandula), ízlés szerint só és törött fehér bors.
Bővebben...

Készítsünk, darafelfújtat!

Szintén egy remek tejes édességet mutatunk be, amely télen, nyáron gyorsan elkészíthető és akár idény gyümölccsel is tálalható!

Bővebben...

Nyári epres muffin, joghurttal!

Nyáron, ha valami gyors és könnyen elkészíthető finom süteményre vágyunk, próbáljuk ki az epres joghurtos muffin receptet, amely fél óra alatt elkészíthető.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

Fehérboros rakott padlizsán!

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg padlizsán, 50 dkg paradicsom, 20 dkg darált sertés- vagy marhahús, 10 dkg margarin, 3 evőkanál liszt, 3 dl tej, 8 dkg reszelt sajt, 1 fej hagyma, 3 evőkanál olaj, 1 dl száraz fehérbor, 3 evőkanál zsemlemorzsa, só, bors.

Bővebben...

Almás-gombás rakott burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 8 dkg 

vaj,

2 közepes fej vöröshagyma, 20 dkg főtt sonka, 1 kis csokor petrezselyem, só, bors, 2 nagy savanykás alma, 2 evőkanál citromlé, 4 kemény tojás, 2 paradicsom, 2 dl tejföl, 5 dkg reszelt sajt.

Gombapaprikás recept

Hozzávalók:  40-50 dkg sampinyon gomba, 1 pohár (2-3 dl) tejföl, vagy joghurt, zacskós pörkölt por, Knorr, Maggi. A galuskához: hagyományos nokedli-tészta alap, plusz 2-3 evőkanál búzadara, 1 csomag kapor, evőkanálnyi zsiradék.

Bővebben...